BETARCH
архитект Варна
BETArchitects

АРХИТЕКТУРНИ УСЛУГИ

НЕКА РАБОТИМ ЗАЕДНО

До вас в процеса
на изграждане на нов дом.

С помощта на BETArchitects можете да се възползвате от широкообхватни архитектурни и интериорни услуги. Нашият опитен екип е тук, за да осигури цялостна подкрепа и насоки от началото до края на процеса, като гарантира, че визията за вашия мечтан дом ще бъде реализирана с прецизност и грижа.

АРХИТЕКТУРА

Инвестиционен
проект

Изготвянето на такъв тип проект включва вариация от подпроекти, необходими за издаването на разрешение за строеж и въвеждането и в експлоатация.

Част от тях са:
– Архитектура
– Стоманени / Дървени Конструкции
– Ел. / ВиК / ОВК / ЕЕ (Енергийна ефективност)
– ПБ (Пожарна Безопасност) & Пожароизвестяване
– Геодезия & Геология
– Тахиметрична снимка
– Пожароизвестяване
– Озеленяване

Нашите архитекти ще изготвят инвестиционен проект за вас с прецизност и отговорност към всеки детайл.

АРХИТЕКТУРА

Градоустройствени проекти

В рамките на тази услуга нашите архитекти предлагат следните проекти: ПУП – ПР ; ПУП – ПЗ ; ПУП – ПРЗ ; ПУП-РУП.

Изготвянето на подробни планове определя конкретното предназначение и начина на устройство на поземлените имоти, обхванати от плана. Тези проекти могат да се разработват за териториите на населените места, селищни образувания или землища.

В случай че имате въпрос относно процеса на изготвянето на градоустройствен проект, можете да се консултирате с нашите опитни архитекти, които ще ви съдействат по време на всички стъпки.

Нека се запознаем и обсъдим вашия проект
АРХИТЕКТУРА

Водене на документи

С помощта на BETArchitects можете да се възползвате от услугата водене на документи посредством пълномощно към член на екипа. Това улеснява различни моменти от архитектурния процес от създаването на ПУП до въвеждане на сградата в експлоатация.

За въвеждането на всяка една сграда в експлоатация е необходимо нейните проекти да бъдат съгласувани с отделните институции, с цел тя да бъде законово издържана и да отговаря на всички норми от Закона за Устройство на Територията /ЗУТ/.

За да спестите време и усилия, ние предлагаме водене на цялата документация, свързана с изготвянето на Подробен устройствен план / ПУП/ до въвеждане на сградата в експлоатация.

При въпроси или интерес към услугата, не се колебайте да заявите безплатна консултация с архитект, за да обсъдим вашите конкретни нужди и как можем да ви съдействаме.

ДИЗАЙН

Интериорен дизайн

Съчетавайки форми и текстури, нашите дизайнери създават естетически издържани и функционални пространства. За целта прилагаме комплексен подход, който взема предвид всеки аспект на вашето пространство – от осветлението и цветовата гама до мебелите и разположението.

Можем да изготвим вашия интериор проект в два различни етапа в зависимост от вашите цели и търсени услуги:

Изготвяне на технически проект – услугата включва заснемане на вашето пространство и изготвяне на необходимите чертежи като: разпределение, разрези, интериорни разгъвки, план софит, план настилки и визуализиране на проекта.

Изготвяне на работен проект – услугата надгражда техническия проект, като освен всички включени в него услуги, добавя: детайлно визуализиране към проекта, избор на мебели и декорация, тяхното остойностяване, координация с майсторите на обекта.

Доверете се на BETArchitects, за да превърнете пространството си в уютна среда, отговаряща на вашите нужни. Един съвършен и само ваш дом.

Научете повече за нашите интериорни дизайнери във Варна тук.

ПРОЕКТИ

3D Моделиране

Една сграда или едно пространство винаги се възприема по-добре, когато може да се видим триизмерно с нейните текстури. Ние предлагаме 3D моделиране на вашите сгради или пространства + визуализация, която вдъхва живот на вашия 3D проект. Тази услуга ви помага да вземете информирани решения за вашия проект – от изпипване на последни детайли по дизайна до идентифициране на потенциални неудобства, преди те да възникнат.

Услугата гарантира, че всеки детайл е уловен, създавайки реалистично представяне на Вашето пространство, което Ви позволява напълно да проучите и преживеете проекта преди неговата същинска реализация. Затова независимо дали започвате изграждането на свой дом или сте строителен предприемач, свържете се с нашия екип, за да придадем завършен вид на вашата визия.

ПРОЕКТИ

Работен проект

Най-общо казано проектирането включва три ключови фази – изготвяне на идеен проект, технически проект и работен проект.

Работният проект е последната стъпка в процеса, която включва детайлно представяне на решенията от идейния и технически проект, информация за необходимите строителни продукти и още ключова за изграждането на сградата информация.

Свържете се с нашия екип за безплатна консултация, по време на която да се запознаем с вашите конкретни нужди и да обсъдим как можем да ви помогнем.

КОНТАКТИ

Нека ви помогнем да запазите вълнението от изграждането на нов дом

При наличието на въпроси относно вашия имот или различни архитектурни казуси, както и оформление на вашето пространство, ние сме насреща да ви изслушаме на по чаша кафе!

ТЕЛЕФОН

+359899041089

ИМЕЙЛ

[email protected]

АДРЕС

бул. „Mария Луиза“ 4
Варна, България

Contact Us