BETARCH
01

ПОДХОД

Нашият подход към дизайна се изразява в изследване, творческо тестване на идеи и особен фокус в изпълнението. Вярваме, че създаването на функционални пространства в унисон със заобикалящата среда удовлетворява архитектурните и дизайнерски желания на клиентите ни. Контекстът на един проект в най-широкия му смисъл е важен за нас. Нашето любопитство ни кара да изследваме широките обстоятелства около всеки проект в търсене на прозрение и вдъхновение. Този процес се обогатява чрез свързване на проекта с по-широки препратки към материалната култура, науката, технологиите, изкуството и пейзажа.

Противопоставяйки се  на предразсъдъците, ние сме в състояние да се докоснем до спектър от информация, която непрекъснато вдъхновява процеса на работа.

02

ПРОУЧВАНЕ

BETA Architects  проектира чрез проучване. 

Оставяме  знанията да определят темпото и подхода, като питаме и слушаме, преди да предприемем действия. Това е нашата култура. Даваме висока стойност на непрекъснатите изследвания и проучване на възможностите, които удовлетворяват крайната цел. 

03

СРЕДА

Архитектурата променя хората, местата, средата и общностите като  искаме тази промяна да е към по-добро. Нашият подход вплита това съображение в самата тъкан на процеса на проектиране от първия ден. Това е просто нашият начин на работа. За нас устойчивостта на архитектурата е свързана с добро проектиране и за бъдеща гъвкавост и винаги, когато е възможно, насърчаваме нашите партньори да инвестират в дългосрочната визия.

04

ПРОЕКТИРАНЕ

Проектирането едновременно в 2D и 3D моделиране  дава свобода и яснота на нашите клиенти. Това позволява на процеса  да бъде интерактивен и благоприятен.

Така  промяната не компрометира нашия дизайн, а го обогатява. Позволява на креативността да стане константа в нашия процес. Всеки обект, върху който работим, е комуникативен инструмент, колкото и дизайнерски, така си сътрудничим по смислено с нашите клиенти и консултанти.

05

ТЕХНОЛОГИИ

Технологиите ни позволяват да правим изключителни неща. Те предизвикват възможности и улесняват реализацията. 

Като инструмент за извличане и информиране на стратегически съвети в ранните етапи или за възможностите за създаване на прототипи по време на разработването на дизайна, технологията ни позволява да намираме нови начини, нови ъгли и перспективи. Тя също променя начина, по който материализираме сгради и елементи. Наслаждавайки се на възможностите, които предлагат съвременните методи на строителство,  непрекъснато търсим по-добри, по-ефективни начини за проектиране.